Organizarea evenimentelor

Organizarea evenimentelor - Stephan Schafer-Mehdi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrganizarea evenimentelor
Comanda acum "Organizarea evenimentelor - Stephan Schafer-Mehdi" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Organizarea evenimentelor este un adevarat manual pentru cei interesati de organizarea diverselor evenimente. Fie ca sunteti organizatorul, fie ca vreti sa-i cereti unei firme specializate sa se ocupe de detaliile tehnice ale evenimentului dumneavoastra (oricare ar fi acesta: conferinta, prezentare, congres, banchet etc.), cartea lui Stephan Sch?fer-Mehdi va va fi de un real folos.
Conceputa ca literatura de specialitate ce poate fi folosita in dezvoltare profesionala (imbogatirea cunostintelor) sau Trainings, lucrarea trateaza intrebari concrete din practica profesionistului.
Conceptul de succes al cartii ramane Informatia bine fondata pentru toata tematica, precum si partea teoretica comprimata care este urmata apoi in mod cuprinzator de practica.
Aici cititorul gaseste in locul unor simple retete, indrumari cu sanse sigure de succes, care sunt pregatite cu exemple, liste de control si sfaturi care au fost pregatite in mod special pentru practica.
Cand pregatiti pentru prima data un eveniment, observati foarte repede cat de aventuroasa este actiunea la care v-ati angajat. Succesul de mai tarziu depinde de fiecare pas in parte al planificarii. Trebuie sa luati sute de decizii, sa respectati o multime de legi si regulamente, pentru ca atunci cand, in sfarsit, evenimentul are loc, sa va asigurati succesul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Organizarea evenimentelor
Cartea Organizarea evenimentelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Organizarea evenimentelor - Stephan Schafer-Mehdi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul proiectelor si productiei de constructii. Culegere de probleme - Victor Radu , Doru Curteanu , Daniela Zirra Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Victor Radu , Doru Curteanu , Daniela...
4,75 lei
Liderul inspirational -  John Adair Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
John Adair
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management