Six Sigma

Six Sigma - Peter S. Pande, Robert P. Neuman, Roland R. Cavanagh
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSix Sigma
Comanda acum "Six Sigma - Peter S. Pande, Robert P. Neuman, Roland R. Cavanagh" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
SIX SIGMA   este unul dintre cele mai moderne sisteme de management, fiind utili zat cu rezultate impresionante in organizatii de pe intreg mapamondul, de la celebrele General Electric si Motorola la companii mici si mijlocii.

Desi sute de companii care activeaza in Romania utilizeaza efectiv SIX SIGMA, totusi aceasta este PRIMA lucrare aparuta in tara noastra dedicata acestui subiect.

Deseori, SIX Sigma a fost perceput ca un sistem avansat, in care instrumentul statistic reprezinta piesa de rezistenta. Lucrarea de fata NU urmeaza aceasta linie. Accentul se pune pe aspecte netehnice, vazute ca ingrediente esentiale pentru o implementare de succes. Instrumentele avansate folosite de Six Sigma sunt tratate intr-o maniera accesibila.

O serie de exemple din existenta unor companii, cuprinse in peste 50 de casete, au rolul de a ilustra detaliat aspecte ale desfasurarii efective a unor proiecte Six Sigma. Aceste exemple, precum si anexele din final fac din aceasta carte un foarte eficient ghid practic de implementare a sistemului, absolut necesar pentru orice specialist in management sau persoana implicata in proiecte Six Sigma.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Six Sigma
Cartea Six Sigma in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Six Sigma - Peter S. Pande, Robert P. Neuman, Roland R. Cavanagh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Etica Liderului Eficient Sau Conducerea Bazata Pe Principii - COVEY Stephen R., Trad. IONESCU Aureliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
COVEY Stephen R., Trad. IONESCU Aurel...
17,91 lei
Intreprindere. Management. Profit - Cornescu Viorel, Druica Elena Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Cornescu Viorel, Druica Elena
21,80 lei
Sisteme Informatice Pentru Management - MILITARU Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
MILITARU Gheorghe
16,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management