Identificarea criminalistica. Editia 2

Identificarea criminalistica. Editia 2 - Ionescu Lucian , Sandu Dumitru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIdentificarea criminalistica. Editia 2
Comanda acum "Identificarea criminalistica. Editia 2 - Ionescu Lucian , Sandu Dumitru" de pe libraria ishop la pretul de 27,45 lei
Descriere carte:
Generalizarea jurisprudentei si a practicii de expertiza a condus la elaborarea, in cadrul criminalisticii, a unei teorii a identificarii, utila deopotriva specialistilor si celor ce aplica legea. Pentru primii reprezinta o metodologie si un instrument de lucru, pentru ceilalti un ghid de interpretare corecta a datelor determinate stiintific.

Apeland la experienta indelungatilor ani de activitate ca experti criminalisti si la vastul material bibliografic de care au dispus, autorii ofera publicului prima sinteza in tara noastra a teoriei si practicii in materie de identificare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Identificarea criminalistica. Editia 2
Cartea Identificarea criminalistica. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Identificarea criminalistica. Editia 2 - Ionescu Lucian , Sandu Dumitru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul Penal - Bodoroncea Georgina, Kuglay Irina, Lefterache Lavinia, Matei Ionut, Nedelcu Iuliana, Vasile Francesca Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Bodoroncea Georgina, Kuglay Irina, Le...
169,00 lei
Drept Penal. Partea Speciala - Boroi Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Boroi Alexandru
69,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal