Familia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale

Familia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale - Phil McGraw
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFamilia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale
  • Autor: Phil McGraw
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 978-973-669-402-8
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 416
  • Format carte: 13?20 cm
Comanda acum "Familia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale - Phil McGraw" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Cele mai bune metode de crestere a copiilor, de abordare a casniciei, de administrare a cheltuielilor gospodaresti... nimeni nu ne-a invatat asa ceva la scoala. Lipsiti de modele pozitive si de o indrumare corespunzatoare, milioane de copii au luat viata in piept total nepregatiti.
Phil McGraw (Dr. Phil, cum este cunoscut de un public larg datorita emisi-unii sale de televiziune), psiholog si scriitor, transmite prin aceasta carte un optimism contagios, incurajand cititorul sa puna in aplicare in propria sa viata factorii care pot asigura crearea unei familii fenomenale. Printr-o demonstratie extrem de bine fundamentata, Dr. Phil ajunge la conceptul de integritate si accentueaza necesitatea ca parintii sa-si administreze viata de familie prin exemplu personal.
Familia mai presus de orice contine exercitii, scenarii si evaluari prin care parintii sunt ajutati sa-si depaseasca temerile, tarele mostenite si proble-mele de comunicare ce impiedica manifestarea potentialului de sanatate si de prosperitate din caminul lor.

Un ghid pentru cei care vor sa-si creasca bine si sanatos copiii si sa-si orga-nizeze viata de familie intr-un mod integru si ghidati de un scop concret.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Familia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale
Cartea Familia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Familia mai presus de orice. Ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale - Phil McGraw" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In salvari si cu islic - Ghitulescu Constanta Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Ghitulescu Constanta
0,00 lei
De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Marianne J. Legato
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie