Cum sa-ti ingrijesti sotul

Cum sa-ti ingrijesti sotul - Dr. Laura Schlessinger
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa-ti ingrijesti sotul
Comanda acum "Cum sa-ti ingrijesti sotul - Dr. Laura Schlessinger" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Femeile vor sa fie indragostite, sa se marite si sa traiasca fericite pana la adanci batraneti. Cu toate acestea, dispretul manifestat fata de barbati si dezinteresul in ceea ce priveste valorile, sentimentele si nevoile sotilor au devenit o caracteristica a relatiei barbat-femeie in zilele noastre.

Nenumaratele femei nefericite in casnicie care ii telefoneaza dr. Laura in timpul emisiunii sale radiofonice par sa nu inteleaga aproape deloc pute-rea incredibila pe care o au asupra barbatilor in a crea tipul de mariaj pe care si-l doresc. In aceasta carte, dr. Laura va invata - prin exemple reale si prin solutii concrete - cum sa va folositi de aceasta forta pentru a obtine placerea sexuala, intimitatea, iubirea, bucuria si pacea interioara de care aveti nevoie pentru a trai o viata de cuplu echilibrata si fericita.

Principiile sale simple au salvat si au revitalizat deja nenumarate mariaje aflate pe buza prapastiei, schimband existenta a milioane de oameni. Pot face asta si pentru dumneavoastra!

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa-ti ingrijesti sotul
Cartea Cum sa-ti ingrijesti sotul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa-ti ingrijesti sotul - Dr. Laura Schlessinger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie