De ce femeile uita greu si barbatii repede

De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe ce femeile uita greu si barbatii repede
  • Autor: Marianne J. Legato
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 973-669-233-7
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 304
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Barbatii si femeile gandesc diferit, abordeaza problemele diferit, percep in mod diferit importanta lucrurilor si privesc lumea in care traiesc prin filtre absolut diferite.

Acest adevar nu este nicaieri mai pregnant decat la nivelul creierului, organ de circa 1 300 de grame care gazduieste tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuitia, conceptia asupra lumii inconjuratoare, intreaga noastra viata intelectuala si afectiva.

Insa diferentele dintre noi nu trebuie neaparat sa provoace tensiuni si conflicte in relatiile noastre interumane. Adevarul este ca stiind de ce are un anumit comportament cel de langa noi, ne va fi mai usor sa-l suportam, ceea ce va duce la intelegere, compasiune si, in final, la relatii de cuplu mai sanatoase, ne va ajuta sa ne apropiem, sa gasim puncte comune si sa invatam unii de la altii. Pentru toti cei care au simtit vreodata perplexitate, furie, confuzie sau frustrare in relatiile cu celalalt sex, aceasta carte reprezinta un material informativ indispensabil, cu ajutorul caruia pot sparge codul" si se pot descifra unii pe altii.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De ce femeile uita greu si barbatii repede
Cartea De ce femeile uita greu si barbatii repede in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum supravietuim in propria noastra familie - Mony Elkaim, Caroline Glorion Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Mony Elkaim, Caroline Glorion
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie