Fata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam?

Fata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam? - Julia Cole
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam?
  • Autor: Julia Cole
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 973-669-128-4
  • An aparitie: 2005
  • Numar de pagini: 200
  • Format carte: 13 x 20 mm
Comanda acum "Fata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam? - Julia Cole" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Infidelitatea este principala cauza care determina partenerii unui cuplu sa se intrebe daca mai pot ramane impreuna. Toti cei care se confrunta cu aceasta problema se simt devastati emotional, isi pierd, in primul rand, increderea in partener, apoi si in ei insisi. Experienta dobandita de autoare, ca psihosexolog si consilier de cuplu, a determinat-o sa propuna cuplurilor sa priveasca altfel infidelitatea. Aventurile amoroase sunt un simptom al imbolnavirii cuplului si, in general, apar ca urmare a refuzului sau a imposibilitatii partenerilor de a identifica si gestiona problemele relationale. In loc sa priviti infidelitatea ca pe o rana nevindecabila, incercati sa-i in?elegeti aspectele complexe (pierderea increderii, cauzele tradarii, tipologia aventurilor amoroase, consecintele).
Exemplele, studiile de caz si chestionarele acestei carti va ajuta sa revedeti si sa analizati situatiile prin care ati trecut, dvs. sau cei apropia?i, si astfel sa va recapatati oxigenul relational, increderea.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam?
Cartea Fata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fata in fata cu infidelitatea. Continuam sau divortam? - Julia Cole" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Marianne J. Legato
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie