CUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati

CUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati - Maryse Vaillant
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati
  • Autor: Maryse Vaillant
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 978-973-669-416-5
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 168
  • Format carte: 13?20 cm
Comanda acum "CUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati - Maryse Vaillant" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
O frumoasa scriitoare se prabuseste cand vechiul ei partener o para-seste. O mama se agata de fiul ei care vrea sa plece. O sotie se pierde in umbra carierei sotului sau. O artista deja trecuta de prima tinerete intra in viata unui tanar. Aceste femei iubesc si doresc cu ardoare. Ele ne seamana, si in acelasi timp ne intriga. Iubirile lor ne uimesc.

Facandu-le portretele, autoarea cauta sa inteleaga de fiecare data cum iubesc femeile barbatii. In aceasta carte, departandu-se de neutralitatea caracteristica unui psiholog, autoarea isi ia dreptul de a-si spune punctul de vedere, acela al unei femei, al unei fiice si al unei mame, pentru a interoga schemele noastre mentale obisnuite si pentru a lamuri, pe cat posibil, unul dintre misterele geniului feminin: arta de a-i iubi pe barbati.

Cum iubesc femeile de Maryse Vaillant este un eseu despre maniera si arta femeilor de a-i iubi pe barbati, descifrate prin prisma a patru portrete feminine, care ilustreaza patru feluri diferite de iubire.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, procream, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati
Cartea CUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CUM IUBESC FEMEILE. Despre dorinte si despre barbati - Maryse Vaillant" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cind unu plus unu fac NOI - Gary Smalley Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Gary Smalley
19,00 lei
Sociologia educatiei familiale (vol. II) - Elisabeta Stanciulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Elisabeta Stanciulescu
18,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie