Energia de piramida

Energia de piramida - Constantin D. Chioralia
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnergia de piramida
Comanda acum "Energia de piramida - Constantin D. Chioralia" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
Pronuntand cuvantul piramida, gandul ne poarta involuntar spre anticul Egipt care invaluie in enigme inca atatea aspecte. Cand au fost piramidele construite? Cine au fost constructorii? Cum le-au realizat? Cu ce scop? Au fost ele numai morminte, cum s-a pretins mult timp? De ce, atunci, regelui Seneferu ii trebuiau trei asemenea edificii, daca intr-unul singur exista loc suficient nu doar pentru un defunct? S-a mai intalnit un caz ca vreun potentat sa dispuna de mai multe locuri harazite pentru trecerea la cele vesnice? Ar fi nedrept sa credem astfel, de unde deducem ca motivul esential era altul. Este drept ca istoricul Arthur Weigall mentioneaza in Istoria Egiptului antic ca fiecare faraon isi construi a doua piramide: una pentru trup, alta pentru suflet, dar realitatea nu confirma aceasta asertiune lansata cu multe decenii in urma. Nici ipoteza ca regele construia o piramida pentru Egiptul de Sus si alta pentru Egiptul de Jos nu-si gaseste un temei logic.

Cel mai bine se cunoaste faptul ca intr-o piramida ideala se manifesta - daca este construita dupa anumite reguli si pozitionata corect - o energie misterioasa, despre care vom vorbi la momentul oportun.

Autorul

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Energia de piramida
Cartea Energia de piramida in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Energia de piramida - Constantin D. Chioralia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incursiune in lumea subterana - Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Emil Strainu
33,25 lei
Mai presus de Top Secret - Jim Marrs Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Jim Marrs
37,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational