Zero. Istoria terorismului

Zero. Istoria terorismului - Robert Payne
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZero. Istoria terorismului
Comanda acum "Zero. Istoria terorismului - Robert Payne" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
La inceputul secolului 20 isi face intrarea pentru prima data revolutionarul pur al distrugerii, nihilistul insensibil la suferinta umana; necerand si neoferind niciodata indurare, neavand alt scop decat distrugerea, el a lasat pe pamant urme de nesters, primele doua dintre cele mai distructive miscari revolutionare fiind influentate de catre el, iar fara el poate ca aceste miscari nu ar fi existat niciodata.

Arma principala a terorii este dezumanizarea; ea se hraneste cu secrete, batjocura, amenintari si zvonuri; nu indrazneste niciodata sa se arate la lumina zilei, deoarece astfel ar fi vazuta asa cum este cu adevarat, atat de dispretuiroare si de ofensiva fata de demnitatea umana, incat ar fi abolita de catre furia trezita a poporului.

Asa cum teroarea isi asigura supravietuirea doar prin cresterea campului sau de iresponsabilitate, tot la fel libertatea isi asigura supravietuirea prin cresterea campului sau de responsabilitate, prin permiterea unor libertati din ce in ce mai mari in cadrul legii.

Dar atacul impotriva nihilismului trebuie purtat prin intermediul a ceva mult mai implacabil decat propriul nostru exemplu.

Orice arma psihologica - radio, film, invatatura din scoli si universitati, ziare - trebuie sa fie plasate in slujba celor care lupta impotriva conspiratiei nihiliste, iar aceste arme trebuie ascutite bine.

Grupuri intregi de oameni liberi trebuie sa fie trimise peste tot, pentru a reprezenta democratia, in lupta sa impotriva nihilismului

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zero. Istoria terorismului
Cartea Zero. Istoria terorismului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zero. Istoria terorismului - Robert Payne" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Misterul Spandau - Peter Moon Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Peter Moon
33,25 lei
Misterul numarului apocaliptic - 666 - Vasile Constantinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Vasile Constantinescu
6,13 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational