Evolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2)

Evolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2) - Dr. Bruce H. Lipton, Steve Bhaerman
Pret: 36,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2)
Comanda acum "Evolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2) - Dr. Bruce H. Lipton, Steve Bhaerman" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
OMENIREA ESTE IN PRAGUL UNEI EVOLUTII SPONTANE

Aceasta este o poveste de dragoste - o poveste de dragoste pentru intregul Univers: pentru tine, pentru mine si pentru fiecare organism viu.

In interiorul fiecarui organism viu se afla dorinta naturala de a supravietui, cunoscuta in stiinta sub denumirea de imperativul biologic . Contrar celor afirmate de religie si de stiinta conventionala, evolutia nu este nici intamplatoare, nici predeterminata - ci, mai curand, un dans inteligent intre organism si mediu. Atunci cand conditiile sunt intrunite - fie prin criza, fie prin oportunitate - se intampla ceva neasteptat, pentru ca biosfera sa fie adusa intr-un nou stadiu de echilibru, la un nivel superior de coerenta.

Timp de milenii, invatatorii nostri spirituali ne-au indemnat mereu in directia iubirii. Acum, stiinta confirma aceasta intelepciune straveche. Absolut toti suntem niste celule din trupul unui urias super-organism aflat in evolutie, pe care il numim omenire. Intrucat oamenii au liber arbitru, putem alege fie sa ne ridicam la nivelul unei noi nasteri, fie, asemenea dinozaurilor, sa incetam sa mai evoluam.

Evolutia spontana prezinta notiunea ca, odata ce vom accepta noua responsabilitate de a avea grija, impreuna, de spatiul in care locuim, fara a mai intra in competitie unii cu altii, aceasta planeta va avea parte de o vindecare miraculoasa. Atunci cand masa critica de oameni va crede, cu adevarat, in acest lucru - cu toata inima si tot cugetul lor - si vor incepe sa-si duca viata conform acestui adevar, lumea noastra va iesi din intuneric, intr-un proces ce va culmina cu o evolutie spontana .

Bruce H. Lipton , Ph.D., este o autoritate recunoscuta pe plan international, pentru faptul ca ajuta la crearea unei legaturi intre stiinta si spirit si este o voce de varf in Noua Biologie. El este de profesie biolog specialist in studiul celulei si a predat aceasta materie la Facultatea de Medicina din Wisconsin, iar mai tarziu a realizat studii inovatoare la Universitatea Stanford. Dupa ce a scris cartea Biologia credintei , a fost invitat sa vorbeasca la sute de emisiuni de radio si de televiziune si sa prezinte numeroase conferinte, in tara si in intreaga lume.

Steve Bhaerman este scriitor, umorist si analist politic si cultural. De peste douazeci de ani, a scris si a interpretat comedie, sub pseudonimul de Swami Beyondananda. Steve este un adevarat deschizator de drumuri in educatia alternativa si publicatii holistice si este foarte activ in politica transpartizana si in punerea in practica a Evolutiei spontane .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2)
Cartea Evolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evolutia spontana. Viitorul nostru pozitiv si un mod de a ajunge la el, din punctul in care ne aflam (Vol.1+2) - Dr. Bruce H. Lipton, Steve Bhaerman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Misterele telepatiei - Mihaela Dorobantu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Mihaela Dorobantu
4,75 lei
Telepatia. Comunicarea suprema - Danielle Fecteau Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Danielle Fecteau
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational