Educatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5)

Educatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5) - S. N. Lazarev
Pret: 38,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5)
Comanda acum "Educatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5) - S. N. Lazarev" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
Tumoarea cancerigena lupta activ pentru supravietuire. Niciodata nu vom reusi sa o convingem ca trebuie sa se opreasca, ca dezvoltarea ei activa va ucide si organismul, si pe ea insasi o data cu organismul. In acelasi fel, este putin probabil ca noi sa-i convingem pe cei care au proclamat pacatul drept virtute si care se inchina banului, sexului si violentei. Dar daca, in inima noastra, reusim sa simtim iubirea si aspiratia spre Creator ca sens principal al vietii, noi vom initia o directie care va opri dezvoltarea tumorii canceroase. La nivel de camp, toti suntem unitari. Aspiratia spre iubire este mult mai puternica decat orice patologie. Oamenii care s-au deschis spre iubire au invins boli incredibil de grave, inclusiv boli canceroase. Pentru inceput nu trebuie sa fie substituita iubirea cu sexul, cu banii, prosperitatea, cu imbatarea de propria superioritate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5)
Cartea Educatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatia Parintilor. Partea a treia (Seria Omul Viitorului Vol.5) - S. N. Lazarev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vinul misticilor - Paramahansa Yogananda Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Paramahansa Yogananda
7,77 lei
Fenomene aerospatiale neidentificate - Yves Sillard (coord. ) Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Yves Sillard (coord. )
25,65 lei
Contact extraterestru vol. 1 - Steven M. Greer Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Steven M. Greer
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational