Parapsihologia si terapiile neconventionale

Parapsihologia si terapiile neconventionale - Liviu Andronovici
Pret: 14,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParapsihologia si terapiile neconventionale
Comanda acum "Parapsihologia si terapiile neconventionale - Liviu Andronovici" de pe libraria ishop la pretul de 14,50 lei
Descriere carte:
TRAIM INTR-UN OCEAN DE ENERGII, PE CARE NU STIM SA LE FOLOSIM!

Un impatimit al studiilor si cercetarilor dedicate fascinantei fenomenologii paranormale, inginerul Liviu Andronovici propune in cartea sa un parcurs initiatic, angajand informatii, explicatii si interpretari scormonitoare, rezultat al consultarii unei vaste bibliografii a domeniului, accesibila mai cu seama dupa 1990, al experimentelor, in care un rol important il joaca propriul potential extrasenzorial, ca si al numeroaselor cursuri aprofundate urmate pentru a se specializa in ezoterismul curativ. Iar pledoaria sa este cu atat mai incitanta, cu cat, multa vreme, publicul interesat a fost privat de asemenea "deslusiri" si cu atat mai captivanta, cu cat decriptarea are loc intr-un limbaj comprehensiv.
Ghid dezvaluind legaturile ce se stabilesc intre corpul fizic si energiile ce-l pun in miscare, cartea isi conduce cititorul pe calea spre "adevar" si "libertate spirituala", spre "adevarul universal", absolut, mijlocind o mai buna cunoastere de sine si o aflare a "drumului" pe care-l avem de urmat in viata. Cunoasterea in aceasta privinta, ca in oricare alta, isi are insa etapele ei si, desigur, se cuvine ca acumularile sa fie exploatate metodic, directie in care structura lucrarii si calauzeste. Alegandu-si "energiile" ca punct central al dezbaterii, Liviu Andronovici ofera explicatii inedite asupra acestora, sustinute stiintific, enumerand tehnicile complementare de vindecare, bazate pe deplasarea acestora si pe eliminarea blocajelor energetice, tinzand catre obtinerea de rezultate in "campul energiilor universale".
Informativa in prima ei parte si aplicativa in cea de-a doua, cu precizarea catorva elemente necesare pentru completarea, corectarea, refacerea si vindecarea corpurilor energetice, lucrarea este un adevarat concentrat apologetic in domeniu, in vreme ce multitudinea interventiilor inedite ale autorului (opinii, caracterizari si concluzii) ii confera un profund caracter de originalitate.

Introducere;
Parapsihologia si energia;
Legi si reguli in extrasenzorial;
Legaturi intre fizic si energia bio (naturala);
Curente filosofico-religioase;
Metode de vindecare alternative;
Tehnici extrasenzoriale;
Calitatile omului;
Citirea caracterului si a viitorului;
Taramuri initiatice;
Civilizatii extraterestre. Fenomenul OZN;
Puterea cuvintelor si a gandurilor;
Reincarnare si karma;
Vindecarea in aura;
Post Scriptum;
Anexa (simboluri; surse ilustratii);
Bibliografie.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Parapsihologia si terapiile neconventionale
Cartea Parapsihologia si terapiile neconventionale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Parapsihologia si terapiile neconventionale - Liviu Andronovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Extraterestrii in Romania - Calin N. Turcu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Calin N. Turcu
10,36 lei
Curs practic de spiritism - C. K. Nicolau Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
C. K. Nicolau
6,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational