Emotiile & Sanatatea

Emotiile & Sanatatea - Paul Stewart, Chriss Riddell
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEmotiile & Sanatatea
Comanda acum "Emotiile & Sanatatea - Paul Stewart, Chriss Riddell" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Emotiile nu pot fi permanente. De aceea se numesc emotii - cuvantul "emotie" provine din latinescul "emotus", care inseamna "miscat". Ele se schimba, de aceea sunt "emotii". De la una la alta si voi va schimbati continuu. Acum sunteti tristi, peste putin timp sunteti fericiti; acum sunteti furiosi, peste putin timp sunteti compatimitori. Acum sunteti plini de iubire, in alt moment sunteti plini de ura; dimineata a fost frumoasa, seara este urata.

Si asa mai departe.

Aceasta nu poate fi natura voastra, pentru ca este nevoie de ceva in spatele tuturor acestor schimbari, ca o sfoara care le tine pe toate la un loc.

Asa cum, in cazul unui buchet, vedeti florile, nu vedeti sfoara, dar sfoara este cea care tine la un loc toate florile, in acelasi fel aceste emotii sunt toate asemenea unor flori.

Uneori infloreste mania, uneori infloreste tristetea, uneori fericirea, uneori durerea, uneori disperarea. Dar acestea sunt toate ca niste flori, si viata voastra intreaga este buchetul.

  Trebuie sa existe o sfoara; altminteri, v-ati fi "destramat" de multa vreme. Continuati sa fiti o entitate - asadar, care este sfoara, principiul calauzitor? Ce este permanent in voi?

 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Emotiile & Sanatatea
Cartea Emotiile & Sanatatea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Emotiile & Sanatatea - Paul Stewart, Chriss Riddell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala