Spiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea

Spiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea - Vincent M. Roazzi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea
Comanda acum "Spiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea - Vincent M. Roazzi" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cu totii suntem in cautarea succesului, cu toate acestea 93% din oameni nu il obtin. Spre deosebire de cei care au studiat numai secretele succesului in incercarea de a-si ajuta semenii, Vincent Roazzi a ales sa-si inceapa cartea cu intelegerea mecanismelor esecului. Nu te poti bucura de bine, daca nu cunosti raul; potrivit aceleiasi legi universale, careia ne supunem fiecare dintre noi, nu poti avea succes, daca nu intelegi esecul.
Pentru a reusi, nu trebuie sa manipulati oameni sau sa profitati de cei slabi. Succesul se bazeaza pe legile naturale, de aceea nu veti obtine succes de unii singuri, ci prin conclucrare armonioasa, si nici nu va veti putea bucura de el decat daca veti fi generoti. Succesul nu consta in principal in ?a face", ci in ?a fi" si nu exista cale usoara catre varf, doar calea efortului constant si al echilibrului intre fiinta, actiune si rezultat.
In locul unei abordari metodice, regasim in Spiritualitatea succesului o perspectiva integratoare a spiritului si a demersului constient de a invata si a evolua. In final ne dam seama ca succesul autentic este o stare complexa ce cuprinde planul fizic, mintal si spiritual.Structurata sub forma unei culegeri de lectii pe care le puteti citi zilnic, cartea va ajuta sa absorbiti in propriul sistem de convingeri fiecare noua informatie, in ritmul propriu si sa atingeti succesul mult visat.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea
Cartea Spiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spiritualitatea succesului.Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea - Vincent M. Roazzi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea atitudinii pozitive - Dr. Dennis E. Hensley Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dr. Dennis E. Hensley
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala