Transformarea sentimentelor - o conditie a succesului

Transformarea sentimentelor - o conditie a succesului - Frances Wilks
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTransformarea sentimentelor - o conditie a succesului
Comanda acum "Transformarea sentimentelor - o conditie a succesului - Frances Wilks" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
E nevoie de onestitate pentru a invata sa ne recunoastem emotiile, sa ne gindim la ce anume ne transmit, sa descoperim evenimentele care le-au provocat. E nevoie de maturitate emotionala pentru a trece dincolo de felul in care simtim, pentru a descoperi sensul ascuns si real al emotiilor noastre.
Pentru ca, de multe ori, o emotie mascheaza o alta. De pilda, furia unui om matur poate ascunde o frica din copilarie. Daca isi va descoperi sentimentul originar si va face efortul de a-l intelege, va putea transforma energia furiei si a fricii intr-o pasiune utila. Daca ne confruntam cu pasiunile noastre, ne putem elibera de forta lor distructiva sau, in egala masura, le putem folosi cu buna stiinta potentialul creator.
Frances Wilks, autoarea acestei carti, ne dezvaluie inteligenta emotiilor noastre. Ne invata cum sa devenim competenti din punct de vedere emotional si sa ne imprietenim cu emotiile noastre. Astfel, vom putea evita repetarea schemelor negative de comportament si vom putea construi unele pozitive, care sa ne sprijine dezvoltarea personala.
Deveniti propriul dvs. mentor emotional - pentru ca merita.

Frances Wilks este psihoterapeut si profesor. Ea desfasoara o bogata activitate atit in cadrul unor emisiuni de televiziune, cit si prin articole pe teme de autodezvoltare personala si competenta emotionala. Coordoneaza UK Inter-professional Continuing Professional Development (CPD) Forum si este director al Programelor de Dezvoltare Personala la City University.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Transformarea sentimentelor - o conditie a succesului
Cartea Transformarea sentimentelor - o conditie a succesului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Transformarea sentimentelor - o conditie a succesului - Frances Wilks" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Descurca-te cum poti - Leo Lederrey Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Leo Lederrey
16,05 lei
CREIERUL LUI BUDDHA. NEUROSTIINTA FERICIRII, IUBIRII SI INTELEPCIUNII - HANSON, Rick ; MENDIUS, Richard Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
HANSON, Rick ; MENDIUS, Richard
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala