Dincolo de varf - Editia a II-a

Dincolo de varf - Editia a II-a - Zig Ziglar
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDincolo de varf - Editia a II-a
Comanda acum "Dincolo de varf - Editia a II-a - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
De la supravietuire la echilibru, de la echilibru la reusita, de la reusita la permanenta ei.

AVETI TOT CE VA TREBUIE PENTRU A AJUNGE IN VARF!

V-ati imaginat vreodata cum ar arata o zi din viata dumneavoastra la sfarsitul careia sa va simtiti senin si implinit? O zi in care sa plecati la slujba plin de entuziasm, pentru a face ceea ce v-ati dorit dintotdeauna, in care seara sa va intoarceti in propria casa, unde va asteapta o familie fericita?

Daca veti exersa metoda pe care Zig Ziglar v-o prezinta in acest volum, visul se poate transforma in realitate. Piedicile si suferinta sunt temporare, progresul este permanent. Beneficiati de experienta de zeci de ani a unuia dintre cei mai cititi autori americani contemporani. El identifica si prezinta felul in care oamenii pot dobandi tot ce-si doresc de la viata - sanatate, fericire, bunastare, prieteni adevarati, siguranta, seninatate -, valorificandu-si la maximum potentialul.

Urmati sfaturile lui Zig! Credeti in ceea ce v-ati propus, duceti o viata echilibrata si disciplinata, cautand sa excelati in tot ce faceti. Astfel veti putea sa aveti tot ceea ce puteti obtine cu bani si toate acele lucruri pe care banii nu le pot cumpara. 

Zig Ziglar este un renumit autor de carti motivationale si un orator apreciat in intreaga lume. Si-a inceput cariera ca agent de vanzari intr-o serie de companii, urcand treptat pe scara ierarhica, iar ulterior a fondat compania Ziglar, al carei presedinte este si in prezent si care ofera cursuri de formare profesionala, carti, CD-uri, DVD-uri si pachete multimedia pentru instruirea angajatilor.

Supranumit maestrul motivatiei, Zig Ziglar a fost descris ca fiind unul dintre idolii Americii, vanzatorul vanzatorilor si o figura care a schimbat pentru totdeauna istoria. Promovand valorile crestine si ajutandu-i pe oameni sa obtina succesul pe termen lung - prin caracter, atitudine si deprinderi - el a influentat vietile a peste 250 000 de oameni.

In calitate de autor, Zig Ziglar a scris 29 de carti motivationale, dintre care 10 au fost incluse pe listele de titluri bestseller, fiind traduse in 36 de limbi si dialecte si avand cititori pe tot cuprinsul globului. A aparut in numeroase publicatii, inclusiv in New York Times, Washington Post, Fortune Magazine, Dallas Morning News, Success Magazine si Esquire Magazine.  

Ca orator, Ziglar a aparut in mod repetat in compania a numeroase personalitati, printre care: sase fosti presedinti americani; lideri de opinie, ca Rudy Giuliani, Colin Powell si Norman Schwarzkopf; politicieni, precum Margaret Thatcher; lideri ai unor corporatii gigantice; autori celebri, ca Seth Godin, Debi Fields, Tom Hopkins, Brian Tracy, dr. Norman Vincent Peale si Denis Waitley; sportivi si actori de la Hollywood, precum Paul Harvey si Joe Montana. La varsta de 84 de ani, Ziglar inca mai sustine conferinte, alaturi de fiica sa, Julie Ziglar Norman. Pentru contributia sa de o viata in domeniul discursurilor motivationale, lui Ziglar i-au fost decernate mai multe premii, din partea celor mai importante asociatii de profil din Statele Unite.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dincolo de varf - Editia a II-a
Cartea Dincolo de varf - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dincolo de varf - Editia a II-a - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Raspunsul este simplu - Sonia Choquette Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Sonia Choquette
17,10 lei
Psihologia invingatorilor - Elena Popova Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Elena Popova
20,90 lei
Supa de pui pentru sufletul indragostitilor - J. Canfield, M. V. Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
J. Canfield, M. V. Hansen
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala