Schimband gandirea, iti schimbi viata

Schimband gandirea, iti schimbi viata - Brian Tracy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSchimband gandirea, iti schimbi viata
Comanda acum "Schimband gandirea, iti schimbi viata - Brian Tracy" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Cum sa-ti descoperi intregul potential pentru succes si realizari !
Schimband gandirea, iti schimbi viata a fost conceputa ca un sistem menit sa va transforme gandirea proprie si potentialul pas cu pas, astfel incat sa puteti avea succesul dorit in fiecare aspect al vietii. Brian Tracy se axeaza pe importanta fixarii scopurilor, pe eliberarea gandirii si pe capacitatea de a imagina propriul potential nelimitat. Doisprezece principii care ajuta pe oricine sa porneasca pe calea unei vieti personale si profesionale mult mai implinite.
Autorul este atat unul dintre cei mai cunoscuti oratori profesionisti, cat si o personalitate in lumea afacerilor de astazi. In fiecare an, el isi traieste visul prin faptul ca ajuta mii de oameni sa isi traiasca la randul lor visurile. Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Ghiduri esentiale pentru cei ce doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Schimband gandirea, iti schimbi viata
Cartea Schimband gandirea, iti schimbi viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Schimband gandirea, iti schimbi viata - Brian Tracy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incepe sa gandesti - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
18,05 lei
Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe - Marshal Goldsmith Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Marshal Goldsmith
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala