Drept bancar. Editia 2

Drept bancar. Editia 2 - Gheorghe Carmen Adriana
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept bancar. Editia 2
Comanda acum "Drept bancar. Editia 2 - Gheorghe Carmen Adriana" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Necesitatea redactarii intr-o varianta actualizata a lucrarii deriva din amploarea luata de fenomenul bancar in societatea actuala. Cea de-a doua editie a lucrarii Drept bancar face referire la aspectele pe care legiuitorul bancar le-a avut in prezent in vedere pentru o functionare si mai eficienta a sectorului bancar.Este de mentionat si obligatia Romaniei, ca recent stat membru al Uniunii Europene, de a-si adapta continuu legislatia interna din domeniul bancar. In plus, raporturile juridice bancare se afla intr-o permanenta schimbare, in efortul sustinut de a tine pasul cu vremurile.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept bancar. Editia 2
Cartea Drept bancar. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept bancar. Editia 2 - Gheorghe Carmen Adriana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul de procedura fiscala si Normele metodologice (actualizat la 25.06.2009). Cod 357 - Editie ingrijita de Mihai Bragaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Editie ingrijita de Mihai Bragaru
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal