Drept fiscal si procedura fiscala

Drept fiscal si procedura fiscala - Alexandru-Mihnea Gaina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept fiscal si procedura fiscala
Comanda acum "Drept fiscal si procedura fiscala - Alexandru-Mihnea Gaina" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Drept fiscal si procedura fiscala" trateaza problematica densa, complexa si in continua evolutie a sistemului juridic de percepere, colectare si administrare a veniturilor bugetare ale statului. Acestea se formeaza, in special, prin intermediul impozitelor, taxelor si contributiilor obligatorii de natura fiscala prin care se realizeaza in mod concret impunerea veniturilor, bunurilor si serviciilor prestate de institutiile publice contribuabililor, reglementate printr-un ansamblu coerent de norme juridice formand dreptul fiscal si procesual fiscal.

Din punct de vedere structural, lucrarea se compune din trei parti distincte. Fiecare parte se constituie intr-o privire de ansamblu asupra problematicilor fundamentale ale dreptului fiscal si procesual fiscal constand in teoria generala a impozitelor si taxelor, cadrul legal privind principalele impozite si taxe din Romania si, respectiv, procedura fiscala.

Consideram ca prin abordarea sistematica si pragmatica a materiei, completata cu repere jurisprudentiale romanesti si europene lucrarea isi va gasi utilitatea atat pentru practicieni (avocati, consilieri juridici, contabili etc.), cat si pentru studenti, masteranzi si doctoranzi din domeniul dreptului, dar si din domeniul economic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept fiscal si procedura fiscala
Cartea Drept fiscal si procedura fiscala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept fiscal si procedura fiscala - Alexandru-Mihnea Gaina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Executarea Creantelor Bugetare - Florescu Dumitru Andreiu Petre, Mrejeru Theodor, Safta Dan Ionel, Safta Marieta Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Florescu Dumitru Andreiu Petre, Mreje...
26,16 lei
Fiscalitate: de la lege la practica. Editia a VI-a - Miricescu Emilian , Nica Adrian , Catarama D. , Stefan D. , Serbanescu Cosmin , Tatu Lucian Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Miricescu Emilian , Nica Adrian , Cat...
42,66 lei
Drept financiar public. Editia 4 - Saguna Dan Drosu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Saguna Dan Drosu
58,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal