Dictionarul Codului de Procedura Fiscala

Dictionarul Codului de Procedura Fiscala - Grigorie N. Lacrita, Ungureanu M. Aristotel (coord.)
Pret: 15,53 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionarul Codului de Procedura Fiscala
Comanda acum "Dictionarul Codului de Procedura Fiscala - Grigorie N. Lacrita, Ungureanu M. Aristotel (coord.)" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata prezinta sensul si continutul notiunilor, termenilor, expresiilor continute in Codul de procedura fiscala si in Normele metodologice de aplicare, cu precizarea atat a neajunsurilor existente, cat si a solutiilor practice de eliminare a acestora.

Atat Codul de procedura fiscala, cat si Normele metodologice de aplicare a acestuia abunda in "expresii intelectualizate, in "notiuni, termeni si expresii abstracte"?, create artificial, rupte de viata reala, straine situatiilor concrete de utilizare, fara posibilitatea intelegerii acestora de cei obligati sa le cunoasca si sa le aplice corect (precum contribuabili, organe fiscale si alti specialisti in materie).

Notiunile, termenii si expresiile folosite in legislatia fiscala trebuie sa constitue adevarate "norme recunoscute social", intrebuintate ca modalitati de interpretare si aplicare corecta a prevederilor legale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionarul Codului de Procedura Fiscala
Cartea Dictionarul Codului de Procedura Fiscala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionarul Codului de Procedura Fiscala - Grigorie N. Lacrita, Ungureanu M. Aristotel (coord.)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Financiar. Editia 4 - Balan Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Balan Emil
44,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal