Dragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi

Dragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi - John W. Jacobs
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi
Comanda acum "Dragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi - John W. Jacobs" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:

Dr. John Jacobs, psihiatru cu o bogata experienta in consilierea cuplurilor, marturiseste: „In fiecare zi oamenii care intra in biroul meu exprima variatii pe aceeasi tema: Sotul meu si-a pierdut controlul. Ajutati-l!, Sotia mea ma innebuneste. Puteti sa o faceti sa inceteze?, Ne certam mereu din cele mai stupide lucruri. Puteti sa ne ajutati sa comunicam mai bine?”

Am fost invatati ca psihopatologia individului reprezinta sursa tuturor problemelor noastre; daca am putea rezolva problemele emotionale ale partenerului nostru, atunci ne-am putea salva relatia. Suntem experti in a da vina unul pe altul. Realitatea este ca problemele dintr-o relatie sunt mai mari decat individul, mai mari chiar decat suma celor doi indivizi.

Traim intr-o societate care promoveaza atat de multe minciuni despre relatii, atat de multe neclaritati, mituri si basme care ni s-au fixat adanc in minte, incat rareori putem sa avem asteptari rezonabile de la o relatie. Aceste minciuni si asteptarile noastre nerealiste ne pregatesc pentru esec. Multe dintre ele persista de generatii; altele sunt mai recente dar toate conspira pentru a ne limita sansele de a avea o relatie fericita.

Dr. John Jacobs va va ajuta sa identificati minciunile care va afecteaza relatia, astfel incat sa puteti sa le evitati sau sa dezamorsati conflictele inainte ca ele sa explodeze.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi
Cartea Dragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dragostea este suficienta... Si alte minciuni despre viata in doi - John W. Jacobs" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Initiere in autocontrol - Dan Seracu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dan Seracu
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata