Relatii periculoase

Relatii periculoase - Noelle Nelson
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRelatii periculoase
Comanda acum "Relatii periculoase - Noelle Nelson" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Daca ar tipa la tine sau te-ar lovi la prima voastra intalnire ai sti exact ce sa faci. Ai sti ca acea persoana aduce numai necazuri si nu ai vrea sa te implici intr-o relatie cu ea. Problema cu relatia afectata de violenta domestica este ca nu incepe niciodata astfel. Majoritatea relatiilor in care apare acest tip de violenta debuteaza intens - cuvinte dulci si pasiune, devotament si siguranta, romantism si sentimentul sincer ca esti norocos sa traiesti o asemenea poveste de dragoste. Persoanele abuzive sunt fermecatoare la inceput, prezentand lumii fateta lor cea mai atragatoare. Ar putea parea imposibil sa facem diferenta dintre un individ violent si unul non-violent, pana nu este prea tarziu.

Din fericire, lucrurile nu stau astfel. Comportamentele care preceda violenta domestica pot fi depistate si interpretate drept indicatori ai unui viitor episod violent, cu mult inainte de a suferi primele lovituri. Scopul acestei carti - care abordeaza violenta domestica din perspectiva a patru astfel de relatii din viata reala - si al autoarei - psiholog clinic, terapeut si consultant - este sa te ajute sa identifici la timp si sa dai atentia cuvenita semnalelor de alarma ale unei relatii cu potential abuziv. Te va invata ce anume sa cauti ca sa nu traiesti deznodamantul in care o persoana iubita iti arata adevarata fata si, mai ales, sa te cunosti pe tine insuti pentru a nu te lasa calcat in picioare.

Violenta domestica doare. Loveste in ceea ce este mai important pentru noi: relatiile noastre cu cei dragi. I se poate intampla oricui, in orice moment. Nu tine cont de varsta sau sex. Violenta domestica nu se petrece intr-un vid: raneste nu numai victimele sale directe, dar si familiile celor implicati si societatea ca intreg. Aceasta carte se concentreaza pe prevenirea violentei: cum sa te ajuti pe tine si pe cei pe care ii iubesti, cum sa recunosti si sa reactionezi la semnalele care te previn de aparitia sa intr-o relatie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Relatii periculoase
Cartea Relatii periculoase in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Relatii periculoase - Noelle Nelson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strategii de negociere - Serghei Mamontov Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Serghei Mamontov
18,05 lei
Viata cotidiana in comunism - Adrian Neculau Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Adrian Neculau
24,23 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata