Barbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!

Barbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul! - Dorothy McCoy
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBarbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!
Comanda acum "Barbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul! - Dorothy McCoy" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Dorothy McCoy este psihoterapeut specializat in terapii de cuplu, tratamentul fobiei sociale si al stresului posttraumatic, precum si in interventiile in situatii de criza. Licentiata in studii interdisciplinare la University of South Carolina, cu un master in consiliere clinica si un doctorat in consiliere psihologica, dr. McCoy este membru marcant al unora dintre cele mai importante asociatii de psihologie din SUA - American Counseling Association, The International Society for Traumatic Stress Studies si The Association of Cognitive-Behavioral Therapists.

,,Femeile sunt fascinate de relatiile interzise, de strainul misterios care emana pericol si care totusi pare vulnerabil si ranit de viata. Vrem sa-l strangem la piept si sa-i alinam suferinta. In acelasi timp, dorim exaltarea si fiorul pe care-l simtim in preajma pericolului. Fiecare dintre noi vrea sa fie unica femeie care, in virtutea dragostei neconditionate, il va transforma in amantul perfect. Da, suntem convinse ca vom reusi acolo unde femeile inferioare noua au dat gres. - Dorothy McCoy

,,Cunoasterea inseamna putere. Prin urmare, haideti sa invatam mai multe despre tulburarile de personalitate si despre trasaturile necesare stabilirii unui astfel de diagnostic, despre ce ii motiveaza si despre cum sa recunoastem comportamentul lor manipulator. - Dorothy McCoy

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate? Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea si seara la o baie calda. Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii!

Exclusiv pentru femei.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Barbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!
Cartea Barbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Barbatul manipulator - Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul! - Dorothy McCoy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata