Orice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite.

Orice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite. - David Reuben
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite.
Comanda acum "Orice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite. - David Reuben" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Desi aceasta carte se adreseaza femeilor, ea este scrisa si pentru fiecare barbat care doreste sa stie mai multe despre femei si despre felul in care ele isi gasesc implinirea. Folosindu-se de anii sai de experienta ca psihiatru si bazandu-si concluziile pe studii detaliate de caz, dr. Reuben ofera o varietate de sfaturi sanatoase, practice, pentru femei - necasatorite, vaduve, divortate sau casatorite, referitoare la felul in care acestea pot sa-si imbunatateasca viata afectiva.
Desi poate imbaaca forme subtile, represiunea si discriminarea sexuala a femeii din partea societatii este inca o practica intalnita. Dr. Reuben, constientizand falsa problematizare a tematicii sexuale, vorbeste deschis despre asumarea acestui aspect foarte important in viata si sanatatea fiecaruia. Negarea, demonizarea sau tratarea cu falsa pudoare a sexualitatii nu ajuta la nimic. Nici personal, nici atunci cand o discutie pe asemenea teme este purtata cu un copil sau cu un adolescent, care poate fi cu usurinta influentat negativ.
Autorul stabileste linii clare de orientare, care pot ajuta femeia sa-si gaseasca barbatul potrivit si sa ramana impreuna cu el, ducand o viata fericita si plina de satisfactii. Puteti invata cum sa castigati dragostea partenerului si sa aveti o viata sexuala mai vibranta si mai implinita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite.
Cartea Orice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orice femeie poate! Implinire in dragoste si in sfera sexuala pentru femei necasatorite, vaduve, divortate si...casatorite. - David Reuben" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa ne invingem teama - Sorin Ene, Daniel Ionescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Sorin Ene, Daniel Ionescu
15,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata