Dezinformarea vazuta din Est

Dezinformarea vazuta din Est - Vladimir Volkoff
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDezinformarea vazuta din Est
Comanda acum "Dezinformarea vazuta din Est - Vladimir Volkoff" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
  Reluand lectura celui mai celebru text scris de Kara-Murza, Manipularea constiintei, Vladimir Volkoff analizeaza spiritul insusi al dezinformarii, istoria, filozofia si metodele ei, pornind de la un punct de vedere cu totul nou: cel al fostului bloc Estic.

  Pentru autor, dezinformarea nu este o strategie a puterii sovietice, ci mai curand adaptarea la politica a tehnicilor publicitare, al caror leagan este, evident, Occidentul, dat fiind ca lumea sovietica nu a cunoscut niciodata publicitatea.

  Volkoff acorda un interes deosebit pasajelor consacrate unei posibile auto-aparari in viata cotidiana: cum se poate lupta impotriva acestei manipulari a opiniei, astazi, in Occident?

  Vladimir Volkoff a fost primul care a vorbit in Franta despre dezinformare, adresandu-se marelui public, indeosebi prin celebrul sau roman Le Montage (L'Age d'Homme, 1982, Grand Prix du roman de l'Academie Francaise). El este, de altfel, autorul a numeroase lucrari, printre care Petite histoire de la desinformation, Desinformation, flagrant delit, Desinformation par l'image (Le Rocher), La desinformation, arme de guerre (L'Age d'Homme), L'Hote du pape, Le Tortionnaire (Le Rocher). Vladimir Volkoff a murit in septembrie 2005.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dezinformarea vazuta din Est
Cartea Dezinformarea vazuta din Est in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dezinformarea vazuta din Est - Vladimir Volkoff" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fenomenul Pitesti - Virgil Ierunca Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Virgil Ierunca
18,00 lei
Islanda Medievala. Vikingii - BOYER Regis, Trad. MACRI Vlad-Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
BOYER Regis, Trad. MACRI Vlad-Alexandru
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie