Lancea destinului

Lancea destinului - Trevor Ravenscroft
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLancea destinului
Comanda acum "Lancea destinului - Trevor Ravenscroft" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Desi ne-am putea astepta ca, intr-o astfel de lucrare, in care se dezbat viata si inclinatiile satanice ale lui Hitler, sa regasim, ca tema  centrala a cartii, ori psihozele, ori exclusiv practicile negre prin care un student falit a reusit sa se ridice la dictatura absoluta si aproape sa cucereasca lumea, la Trevor Ravenscroft, accentul se pune pe ideea de Initiere, atat in sensul sau pozitiv, cat si in cel negativ. "Lancea Destinului", acest titlu invaluit in mister, ascunde in spatele sau o analiza patrunzatoare a modului in care sufletul uman poate accede ori catre iluminare, ori, intr-o fenomenala iluzie, catre exact opusul ei, deoarece ea este identificata drept Sulita Sfantului Gral, mentionata in povestirile Evului Mediu timpuriu. Parcurgand firul istoriei si explicand concepte filosofice si religioase prin prisma simbolisticii oculte si a teosofiei, aceasta carte prezinta o viziune complexa, in care se dezvaluie fapte ce vor soca, vor indemna la meditatie si vor incita cititorul, cu fiecare pagina, sa continue lectura fascinanta.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lancea destinului
Cartea Lancea destinului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lancea destinului - Trevor Ravenscroft" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 9 - Teodora Stanescu Stanciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Teodora Stanescu Stanciu
23,65 lei
Ceausescu vazut de aproape - Toma Roman jr. Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Toma Roman jr.
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie