Designul lucrurilor de zi cu zi

Designul lucrurilor de zi cu zi - Donald Arthur Norman
Pret: 47,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDesignul lucrurilor de zi cu zi
Comanda acum "Designul lucrurilor de zi cu zi - Donald Arthur Norman" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Deseori ne aflam in fata unei usi care nu se deschide din prima incercare. La propriu. Pentru ca trebuie sa tragem sau sa impingem, nu se stie. Sau suntem in fata unui aparat cu multe butoane si butonase, care nu stim exact la ce servesc. Eroare de design, ne spune autorul acestei carti, care sustine ca designul trebuie sa tina cont de nevoile utilizatorului si de principiile psihologiei cognitive.

Bestseller in Statele Unite, tradusa in 8 limbi, Designul lucrurilor de zi cu zi este un manual perfect in care sunt discutate pe larg aspectele cognitive ale designului, cu exemple de design corect si incorect si reguli simple pe care designerii le pot folosi pentru a imbunatati relatia dintre utilizator si obiecte de toate felurile, de la masini si calculatoare pana la telefoane si usi.

"Designul se poate sa fie limita superioara a avantajului competitiv. Cartea aceasta e o bucurie: amuzanta si extrem de importanta."
Tom Peters

"Norman pledeaza impotriva ignorarii nevoilor utilizatorilor, care conduce la obiecte prost concepute si prost proiectate. Cartea lui inaugureaza o era noua a asteptarilor si obisnuintelor utilizatorilor, o schimbare la care producatorii vor fi obligati sa raspunda. Apasatori de butoane din toata lumea, uniti-va!"
Los Angeles Times

"Ma intereseaza doar acele provocari in cazul carora cred ca am de spus ceva original, pentru ca pot veni cu un nou punct de vedere sau pot alatura lucruri in feluri in care nu s-a gandit nimeni ca e posibil. Vreau sa fiu cu un pas inainte. De-asta sunt interesat acum de aspectele de design ale secolului XXI."
Donald A. NormanVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Designul lucrurilor de zi cu zi
Cartea Designul lucrurilor de zi cu zi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Designul lucrurilor de zi cu zi - Donald Arthur Norman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stiinta azi - Sarah Angliss Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Sarah Angliss
18,90 lei
Cum vad eu lumea - Albert Einstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Albert Einstein
28,80 lei
Bang! Istoria completa a universului - Brian May Chris Lintott Patrick Moore Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Brian May Chris Lintott Patrick Moore
92,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica