Teoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011)

Teoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011) - Albert Einstein
Pret: 13,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011)
Comanda acum "Teoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011) - Albert Einstein" de pe libraria ishop la pretul de 13,50 lei
Descriere carte:
1905 a fost un an miraculos pentru stiinta. Albert Einstein publica trei lucrari: una tinand inca de domeniul fizicii clasice (in care da o descriere a miscarii browniene), o alta despre efectul fotoelectric (si care avea sa stea la baza dezvoltarii ulterioare a mecanicii cuantice) si, in fine, articolul aparut in Zeitschrift fr Physik, Asupra electrodinamicii corpurilor in miscare, actul de nastere al teoriei relativitatii. Unsprezece ani mai tarziu, Einstein largeste cadrul initial al teoriei (relativitatea restransa) intr-o descriere care include si campul gravitational (relativitatea generala) si care modifica inca mai violent perceptia comuna asupra realitatii. In 1917, Einstein publica singura sa lucrare in care prezinta publicului larg ideile ce stau la baza recentelor sale rezultate: Teoria relativitatii pe intelesul tuturor. Cartea, remarcabila prin simplitate si claritate, e marturia capacitatii lui Einstein de a privi lumea fara idei stiintifice preconcepute si de a ajunge pana la esenta ultima a lucrurilor, in punctul in care intuitia incearca sa surprinda principiile fizicii, iar imaginatia construieste experimente mintale sugestive.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011)
Cartea Teoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teoria relativitatii pe intelesul tuturor (Editia 2011) - Albert Einstein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european - Vasile Mutihac Gabriel Mutihac Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Vasile Mutihac Gabriel Mutihac
190,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica