Originea universului

Originea universului - Barrow John D.
Pret: 14,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOriginea universului
Comanda acum "Originea universului - Barrow John D." de pe libraria ishop la pretul de 14,40 lei
Descriere carte:
Stiinta nu cunoaste intrebare mai profunda,mai staruitoare si mai fascinanta decat cea legata de felul in care au aparut timpul, spatiul si materia. John Barrow, unul dintre marii cosmologi ai zilelor noastre, ne calauzeste intr-o calatorie spre inceputul timpului, un univers in care temperaturile si densitatile erau atat de mari incat nu pot fi reconstituite in laborator. Alaturi de observatiile astronomice si sprijinindu-se pe ele, singura cale de abordare este cea a teoriilor speculative care fac apel deopotriva la rigoare matematica si fantezie. Suntem condusi, sub imboldul detectivistic al lui Sherlock Holmes, spre modelele big bang-ului si ale inflatiei, spre lumi cu mai multe dimensiuni si, in cele din urma, spre concluzia ca nu putem trai decat intr-un univers exact ca al nostru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Originea universului
Cartea Originea universului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Originea universului - Barrow John D." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nasterea stiintei moderne in Europa - Paolo Rossi Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Paolo Rossi
22,75 lei
Butoiul Lui Arhimede. Mic Tratat De Mitologie A Stiintei - Nicolas Witkowski, Sven Ortoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Nicolas Witkowski, Sven Ortoli
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica