Cite ceva despre constiinta

Cite ceva despre constiinta - David Papineau, Howard Selina
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre constiinta
Comanda acum "Cite ceva despre constiinta - David Papineau, Howard Selina" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Misterul constiintei pare ultima frontiera a stiintei, provocarea suprema pentru savantii zilelor noastre. Nu a fost gasita inca nici o explicatie pentru sursa senzatiilor si a trairilor noastre constiente, desi aceasta enigma i-a atras pe mai toti marii ginditori ai lumii. Cartea de fata este un ghid alcatuit cu maxima seriozitate al diverselor cercetari privind constiinta. Se porneste de la explicarea originilor istorice ale problematicii relatiei dintre minte si materie si sint prezentate principalele dezbateri si dileme din ultimele decenii privitoare la tema aceasta atit de spinoasa. Pe parcursul fascinantei calatorii prin filozofie, psihologie, biologie, fizica si matematica, veti intilni argumentatii ce apeleaza la fiinte-zombi, la "camera chinezeasca", la extraterestri, la "fantoma din masina" sau "pisica lui Schrodinger". Este o prezentare ideala pentru oricine vrea sa afle ce se intimpla astazi cu "constiinta" si care sint teoriile ce explica functionarea sa.David Papineau si-a facut studiile in Trinidad, Anglia si Africa de Sud. Este licentiat in matematica si filozofie si a tinut cursuri la Reading University, Macquarie University, Sydney, Birkbeck College, Londra si Cambridge University. In prezent, este profesor de filozofie la King's College, Londra.Printre lucrarile sale se numara: For Science in the Social Sciences (1978), Theory and Meaning (1979), Reality and Representation (1987), Philosophical Naturalism (1993), Thinking about Consciousness (2001).Howard Selina a studiat pictura la St. Martins si Royal Academy. Lucreaza in Londra ca pictor si desenator. A avut expozitii organizate in Londra si strainatate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre constiinta
Cartea Cite ceva despre constiinta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre constiinta - David Papineau, Howard Selina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european - Vasile Mutihac Gabriel Mutihac Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Vasile Mutihac Gabriel Mutihac
190,00 lei
Stiinta, intre adevar si aberatie - Dr. Joe Schwarcz Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Dr. Joe Schwarcz
23,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica