Cum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde

Cum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde - Nicholas Boothman
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde
Comanda acum "Cum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde - Nicholas Boothman" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cum sa construiesti relatii personale in 90 de secunde... sau mai putin

Aceasta carte va va ajuta sa profitati din plin de momentele vitale ale oricarei intalniri - primele 90 de secunde!

Nu lasati la voia intamplarii construirea relatiilor personale! Nu permiteti lipsei de experienta sa stea in calea reusitei voastre, impiedicandu-va sa va impliniti obiectivele! Nu va pierdeti cuvintele si nici nu va zapaciti in diferite situatii dificile in care veti fi pusi! Secretul - asa cum ne impartaseste Nicholas Boothman prin intermediul planului pe care l-a conceput pentru eficientizarea procesului de comunicare directa - este foarte simplu: trebuie sa intelegeti faptul ca oamenilor le plac indivizii care seamana cu ei.
Insusiti-va puterea atitudinilor utile si invatati cum sa identificati preferintele senzoriale ale celorlalti, folosindu-va de elementele si exercitiile NLP la care se face apel, si constientizati faptul ca acest bagaj de informatii va va inlesni misiunea de a va pune in valoare personalitatea si de a fi voi insiva!

Stabiliti relatii si veti trai mai mult!
Stabiliti relatii si ii veti convinge pe oameni sa coopereze!
Stabiliti relatii si va veti simti in siguranta!
Stabiliti relatii si veti avea parte de dragoste!

Indiferent daca obiectivul vostru presupune incheierea unui contract de vanzare, un interviu pentru o slujba noua, o negociere, promovarea unei idei sau obtinerea unui raspuns afirmativ in cazul unei cereri in casatorie, secretul succesului consta in construirea relatiilor personale. Iar Nicholas Boothman ne dezvaluie, pas cu pas, un program uluitor prin care ne putem sincroniza cu interlocutorii, comunicand astfel eficient.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde
Cartea Cum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum Sa Construiesti Relatii Personale In 90 De Secunde - Nicholas Boothman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arhitectura fericirii - Alain de Botton Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Alain de Botton
44,55 lei
Organizeaza-te ! - Chris Crouch Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Chris Crouch
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala