Puterea Cuvintelor

Puterea Cuvintelor - Hal Urban
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea Cuvintelor
Comanda acum "Puterea Cuvintelor - Hal Urban" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Cuvintele reprezinta instrumente la care am avut acces dintotdeauna si pe care le-am tot utilizat inca din ziua in care am inceput sa vorbim. Le consideram ca facand parte din rutina. Deseori vorbim fara a gandi in prealabil si fara a fi constienti de impactul cuvintelor noastre. Si, cu toate acestea, pot avea un impact de zile mari – atat asupra noastra, dar cu precadere asupra altora.
S-a mai spus candva si ca limba reprezinta un indice al gradului de civilizatie. Ceea ce auzim in jurul nostru zi de zi transmite foarte multe despre cultura noastra, despre etosul propriu si, totodata, despre respectul pentru semenii nostri. Cea mai mare parte din limbajul cu care avem de-a face astazi poseda o doza de duritate. Mai precis, acesta este deseori necizelat, tradand furie si intentii negative. Dam peste el oriunde mergem si provine de la persoane care apartin tuturor categoriilor de varsta.
Limbajul fiind pionul esential in tumultul fiecarei zile, aceasta carte isi propune:

  • sa ne determine sa devenim constienti de imensa putere a cuvintelor, pentru a invata sa le alegem cu mai multa atentie;

  •     
  • sa ne ajute sa invatam cum sa observam partile bune ale fiecarui om si ale fiecarui lucru, identificand totodata oportunitati de a transpune in cuvinte observatii benefice;

  •     
  • sa transforme limbajul pozitiv intr-un instrument pe care sa il folosim cu multa usurinta si naturalete.


Propriul nivel de fericire si chiar respectul de sine vor spori in momentul in care vom reusi sa gasim punctul de echilibru al mesajelor si al cuvintelor pe care le alegem pentru a le transmite.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea Cuvintelor
Cartea Puterea Cuvintelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea Cuvintelor - Hal Urban" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Harta Succesului - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
22,00 lei
Milionar peste noapte - Mark Fisher Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Mark Fisher
12,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala