Forta gandirii pozitive

Forta gandirii pozitive - Norman Vincent Peale
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roForta gandirii pozitive
Comanda acum "Forta gandirii pozitive - Norman Vincent Peale" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
De acelasi autor:
FORTA ENTUZIASMULUI
SPUNE POT SI VEI PUTEA!
Scopul acestei carti este unul simplu si direct. Ea nu emite pretentii la o calitate literara exceptionala, nici nu cauta sa faca dovada eruditiei mele iesite din comun. E vorba, pur si simplu, de un ghid practic care va incurajeaza la actiune in scopul autoperfectionarii. Am scris propunandu-mi un singur obiectiv: sa imi ajut cititorii sa traiasca o viata fericita, plina de satisfactii si impliniri; cartea reprezinta efortul meu de a impartasi experienta spirituala cu ceilalti, caci, daca m-a ajutat pe mine, sunt convins ca poate fi de folos si altora.
Am scris-o si dintr-o intelegere profunda pentru durerea, greutatile si lupta care ne caracterizeaza existenta. Ea ne invata sa cultivam pacea sufleteasca, nu ca pe o evadare din viata pe taramul unei linisti protectoare, ci ca pe un centru al puterii din care se naste o energie nestavilita, ce ne va ajuta sa ne traim viata personala si sociala intr-un mod constructiv.
Citind-o, veti invata sa ganditi pozitiv, fara a va stabili ca unic tel gloria, averea sau puterea, ci avand in vedere intoarcerea la credinta pentru a trece peste in-frangeri si a va conduce viata in spiritul unor valori creatoare autentice. Veti invata sa traiti dupa reguli stricte de disciplina, care ii vor oferi satisfactii deose-bite celui care isi va invinge propriile limite si va depasi obstacolele vietii.
Norman Vincent PealeVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Forta gandirii pozitive
Cartea Forta gandirii pozitive in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Forta gandirii pozitive - Norman Vincent Peale" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dezvotati-va inteligenta - Gilles Azzopardi Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Gilles Azzopardi
10,26 lei
Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Nathaniel Branden
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala