Crestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii

Crestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii - Rudolf Steiner
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCrestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii
Comanda acum "Crestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii - Rudolf Steiner" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Conferintele reunite in acest volum nu fac parte dintr-un ciclu unitar. Ele au fost tinute de Rudolf Steiner in anii 1911-1912 la date si in locuri diferite. Cu toate acestea, directia imprimata de autor analizei problemelor spirituale a fost pastrata. In afara faptului ca urmaresc scoaterea in evidenta a caracterului deosebit al stiintei spirituale precrestine, conferintele reusesc sa ne dezvaluie semnificatia karmei ca element al destinului si ne ajuta sa patrundem in elementele intrinseci ale acestuia.

"Credinta, dragostea, speranta sunt cele trei niveluri ale fiintei umane de care depind in intregime viata si sanatatea noastra, fara de care omul nu poate exista. Fiinta umana, cu natura sa compusa din cele patru elemente, nu poate dura daca cele trei invelisuri nu sunt patrunse, iluminate si fortificate de credinta, iubire si speranta, de fortele fundamentale ale corpului astral, ale corpului esoteric si ale corpului fizic pe care le avem." (Rudolf Steiner)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Crestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii
Cartea Crestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Crestinismul esoteric si conducerea spiritual a a omenirii - Rudolf Steiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legea iubirii - Jasmuheen Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Jasmuheen
17,10 lei
Autoprotectia psihica - Dion Fortune Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Dion Fortune
27,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric