Intrebarile cu talc ale Regelui Milinda

Intrebarile cu talc ale Regelui Milinda - * * *
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntrebarile cu talc ale Regelui Milinda
  • Autor: * * *
  • Editura: Lux Sublima
  • Colectia: Spiritualitate
  • Categoria: Astrologie/Esoteric
  • ISBN: 978-973-1823-14-0
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 128
  • Format carte: 11,5x16cm
Comanda acum "Intrebarile cu talc ale Regelui Milinda - * * *" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:

Dialog intre regele Milinda si inteleptul yoghin Nagasena despre feluritele aspecte spirituale care sunt universal valabile

Le-a fost scris sa se intalneasca. De ce? O spune povestea palpitanta care te asteapta in paginile acestei carti. Un rege de o inteligenta iscoditoare si un calugar care a ajuns la adevarata cunoastere printr-un concurs de imprejurari uimitor. Nu este doar intalnirea intre doua spirite stralucite, ci intre doua culturi care traiau vremuri de glorie - cea elena si cea budista. Stapan al teritoriilor pe care se afla astazi Afganistanul, grecul Milinda e consemnat de istorie intre 115 - 90 i.Hr. El discuta cu Nagasena, considerat pe atunci un fel de Dalai-Lama. Ii adreseaza intrebari la care si occidentalii de azi sunt curiosi sa afle raspunsul. Este un dialog alert, insolit. Intens si elocvent. Un dialog care exploreaza aspecte ale doctrinei si practicii budiste din perspectiva unui intelectual contrariat si deopotriva fascinat de intelepciunea pe care o descopera. Nimic pretentios in aceasta discutie. Inteleptul Nagasena are harul de a vorbi in cuvinte simple. Cu exemple savuroase, iluminatoare. Ce se va petrece pana la sfarsit intre rege si maestrul budist? Ale cui argumente vor avea castig de cauza? Ramane sa descoperi pe masura ce te imbogatesti tu insuti cu adanca spiritualitate a acestui text de referinta.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intrebarile cu talc ale Regelui Milinda
Cartea Intrebarile cu talc ale Regelui Milinda in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intrebarile cu talc ale Regelui Milinda - * * *" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric