Anul Zen

Anul Zen - Henri Brunel
Pret: 23,18 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAnul Zen
Comanda acum "Anul Zen - Henri Brunel" de pe libraria ishop la pretul de 23,18 lei
Descriere carte:
"Atent la clipa trecatoare, la mugurii ce se deschid, la iarba care moare, astfel incerc sa imi traiesc viata. Ascult vorbele inteleptilor, maestrii zen, si aud impreuna cu ei, in briza care incovoiaza copacii si culca la pamant ierburile campului, melodia infinitului."

Urmand filele din calendar, iata aici cugetari, dictoane, relatari, povesti si alte haiku - aici o poveste ce se intinde pe trei zile, aici un haiku ce simbolizeaza o singura zi si, din cand in cand, esentiale spatii de tacere.

Henri Brunel este firul calauzitor al acestei carti. Proiectul sau: acela de a insoti viata la nunta sa cu cantecul anotimpurilor, norii de pe cer si culoarea vantului. Sa traiasca sub semnul zenului pret de un an.

Fost director de liceu, Henri Brunel a fost timp de peste treizeci de ani profesor de yoga. El este autorul lucrarilor Ramaneti zen: metoda pisicii si Ghid de relaxare pentru cei ce nu au timp (Ed. Seuil), Cele mai frumoase povesti zen (trei tomuri si o versiune ilustrata publicata de Ed. Calmann-Levy in 2002) si Incredintez urmele mele norilor (Ed. Calmann-Levy, 2002).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Anul Zen
Cartea Anul Zen in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Anul Zen - Henri Brunel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Astrologie indiana - Teorie si practica - Liciana Marinangeli Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Liciana Marinangeli
15,20 lei
Kabbala - Stiinta Secreta - Papus Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Papus
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric