Cod de bune practici in colectarea creantelor fiscale

Cod de bune practici in colectarea creantelor fiscale - Bene Florin Gheorghe
Pret: 42,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCod de bune practici in colectarea creantelor fiscale
Comanda acum "Cod de bune practici in colectarea creantelor fiscale - Bene Florin Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 42,65 lei
Descriere carte:
Lucrarea are un pronuntat caracter de practica fiscala, intrucat, dincolo de aspectele privind cadrul normativ, reuneste experiente, principii si standarde de calitate, instrumente, proceduri si tehnici de lucru specifice domeniului fiscal, opinii ale diferitilor specialisti, cercetatori si practicieni, studii de caz, precum si concluzii si propuneri ale autorului.

Studiul urmareste identificarea si punerea in valoare a potentialului competitional al sistemului fiscal din tara noastra, indeosebi valentele ce pot fi etalate de catre unitatile fiscale teritoriale, printr-un comportament performant, in sfera colectarii si a administrarii creantelor fiscale.

Intregul demers poate fi considerat un "Cod al bunelor practici fiscale", necesar atat teoreticienilor, cat si practicienilor din domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cod de bune practici in colectarea creantelor fiscale
Cartea Cod de bune practici in colectarea creantelor fiscale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cod de bune practici in colectarea creantelor fiscale - Bene Florin Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept financiar - Postolache Rada Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Postolache Rada
47,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal