Fiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5

Fiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5 - D. Catarama, D. Stefan, Serbanescu Cosmin, Tatu Lucian
Pret: 39,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5
Comanda acum "Fiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5 - D. Catarama, D. Stefan, Serbanescu Cosmin, Tatu Lucian" de pe libraria ishop la pretul de 39,90 lei
Descriere carte:
Cum se interpreteaza legislatia fiscala, cum se determina si când se vireaza statului impozitele datorate, ce fel de declaratii trebuie completate si când trebuie acestea depuse la organele fiscale?

 

Pentru a raspunde acestor întrebari si pentru a face fiscalitatea cât mai accesibila tuturor categoriilor de persoane fizice sau juridice, dar si studentilor, au fost abordate mai întâi aspectele generale si calendarul obligatiilor fiscale, urmând ca apoi sa fie prezentate, într-o maniera în acelasi timp accesibila si completa, impozitele, taxele si contributiile reglementate de sistemul fiscal din România, precum si procedura de realizare a controlului fiscal.

 

Cartea are un pronuntat caracter practic, prezen-tând, pe lânga reglementarile fiscale legale, interpret-tari ale unor paragrafe legislative si exemple privind modul de calcul al impozitelor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5
Cartea Fiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fiscalitate De La Lege La Practica. Editia 5 - D. Catarama, D. Stefan, Serbanescu Cosmin, Tatu Lucian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept financiar public. Editia 4 - Saguna Dan Drosu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Saguna Dan Drosu
58,80 lei
Drept financiar - Postolache Rada Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Postolache Rada
47,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal