Jurisdictii administrative in materie financiara

Jurisdictii administrative in materie financiara - Ioan Lazar
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurisdictii administrative in materie financiara
  • Autor: Ioan Lazar
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Biblioteca de drept public (monografii si teze de doctorat)
  • Categoria: Drept fiscal
  • ISBN: 978-973-127-449-2
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 456
  • Format carte: 14,5 x 20
Comanda acum "Jurisdictii administrative in materie financiara - Ioan Lazar" de pe libraria ishop la pretul de 39,00 lei
Descriere carte:
Autorul este avocat in cadrul Baroului Alba si exercita profesia de cadru didactic universitar la Facultatea de Drept si Stiinte Sociale din cadrul Universitatii "1 Decembrie 1918" Alba-Iulia.

Din anul 1999 este licentiat in drept al Universitatii "Lucian Blaga" Sibiu, studii aprofundate in Drept judiciar public (2003), absolvent al cursurilor de formare pentru profesia de mediator, organizate de Centrul Pilot de Mediere Craiova cu sprijinul Ministerului de Justitie si a Ambasadei S.U.A. (2005).

Master in "Stiinte penale si criminalistica" (2007).

Master in "Managementul serviciilor publice" (2008), doctor in drept administrativ - (2010).

Detine calitatea de membru in comitetul de redactie al Revistei romane de executare silita si al Revistei de Drept Procedural.

Este membru fondator al asociatiei "Jus Alba", al asociatiei "Centrul de Mediere Alba" si al Societatii Romane de Cercetare pentru Afaceri Publice si Private.

Este membru al Institutului de Stiinte Administrative "Paul Negulescu", membru al Institutului de Stiinte Administrative a Moldovei si membru American Society of International Law.

A publicat, singur sau in coautorat, 3 lucrari si peste 40 de articole de specialitate in domeniul dreptului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurisdictii administrative in materie financiara
Cartea Jurisdictii administrative in materie financiara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurisdictii administrative in materie financiara - Ioan Lazar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionarul Codului de Procedura Fiscala - Grigorie N. Lacrita, Ungureanu M. Aristotel (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Grigorie N. Lacrita, Ungureanu M. Ari...
15,53 lei
Regimul juridic general al taxelor si impozitelor - Niculeasa Madalin Irinel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Niculeasa Madalin Irinel
30,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal