Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7

Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7 - Serbanescu Cosmin , Tatu Lucian , Stefan D. , Catarama D. , Nica Adrian , Miricescu Emilian
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiscalitate. De la lege la practica. Editia 7
Comanda acum "Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7 - Serbanescu Cosmin , Tatu Lucian , Stefan D. , Catarama D. , Nica Adrian , Miricescu Emilian" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Cum se interpreteaza legislatia fiscala , cum se determina si cand se vireaza statului impozitele datorate, ce fel de declaratii trebuie completate si cand trebuie acestea depuse la organele fiscale?
Pentru a raspunde acestor intrebari si pentru a face fiscalitatea cat mai accesibila tuturor categoriilor de persoane fizice sau juridice, dar si studentilor, au fost abordate mai intai aspectele generale si calendarul obligatiilor fiscale, urmand ca apoi sa fie prezentate, intr-o maniera in acelasi timp accesibila si completa, impozitele, taxele si contributiile reglementate de sistemul fiscal din Romania, precum si procedura de realizare a controlului fiscal.
Cartea are un pronuntat caracter practic, prezentand, pe langa reglementarile fiscale legale, interpretari ale unor paragrafe legislative si exemple privind modul de calcul al impozitelor.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7
Cartea Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7 - Serbanescu Cosmin , Tatu Lucian , Stefan D. , Catarama D. , Nica Adrian , Miricescu Emilian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept financiar - Postolache Rada Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Postolache Rada
47,41 lei
Drept Financiar si Bugetar - Rotaru Patru, Saguna Dan Drosu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Rotaru Patru, Saguna Dan Drosu
41,42 lei
Controverse actuale in fiscalitate 
 Comentarii si solutii - Patroi Dragos , Biris Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Patroi Dragos , Biris Gabriel
39,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal