Clienti pe viata

Clienti pe viata - Carl Sewell, Paul B. Brown
Pret: 47,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roClienti pe viata
Comanda acum "Clienti pe viata - Carl Sewell, Paul B. Brown" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Cum sa transformi acel cumparator ocazional intr-un client pe viata.

Clienti pe viata este editia complet revizuita si actualizata a lucrarii clasice scrisa de Carl Sewell despre serviciile oferite clientilor, cu cinci capitole noi.

Apeland la principiile care au transformat reprezentanta sa auto intr-o afacere de aproape un miliard de dolari si l-au facut unul dintre cei mai mari dealeri din SUA, Carl Sewell exemplifica modul in care trebuie parcurs drumul catre succes.

Care este metoda demonstrata in timp a lui Sewell? Descoperiti ce vor clientii si asigurati-va ca exact acel lucru il si primesc. Transformati-va angajatii in superstaruri ale serviciilor; obtineti de la clienti ponturi bune in ceea ce priveste serviciile de calitate si faceti-va reclama intr-un mod care va avantajeaza.

Indiferent daca detineti o corporatie sau sunteti la inceput de drum, metodele demonstrate ale lui Sewell va vor invigora afacerea precum si viitorul. intr-o epoca in care castigarea increderii si loialitatii clientului este mai importanta decat oricand, Carl Sewell va arata cum sa transformati cumparatorii ocazionali in clienti pe viata.

Pentru a ajunge la un succes extraordinar este esential sa le oferi clientilor ceea ce vor. Carl si echipa lui au fixat un nou standard pentru noi toti.
David Glass, Presedintele Wal-Mart Stores Inc.

Cartea anului modul in care abordeaza Sewell serviciile va functiona la fel de bine si pentru companii mari, si pentru companii mici. Sfatul meu este sa va apucati de ea cu entuziasm, sa va amuzati, sa meditati si sa actionati imediat.
Tom Peters

Nu exista o singura pagina fara o lectie instructiva pentru managerii care se lupta sa obtina avantaje competitive prin intermediul serviciilor. Este o adevarata bijuterie!
Prof. Leonard A. Schlesinger, Harvard Business School

Nu imi pot imagina ca ar putea exista vreo afacere sau vreun om de afaceri care sa nu poata beneficia de pe urma acestei carti ar putea invigora orice intreprindere.
Tom PetersVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Clienti pe viata
Cartea Clienti pe viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Clienti pe viata - Carl Sewell, Paul B. Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 11 legi imuabile ale internet brandingului - Al Ries, Laura Ries Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Al Ries, Laura Ries
38,00 lei
Pozitionarea, Lupta pentru un loc in mintea ta - Al Ries, Jack Trout Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Al Ries, Jack Trout
42,75 lei
Esentialul despre promotii - Don E. Schultz, William A. Robinson, Lisa A. Petrison Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Don E. Schultz, William A. Robinson, ...
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate