Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2)

Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2) - Jeffrey Gitomer
Pret: 46,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2)
Comanda acum "Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2) - Jeffrey Gitomer" de pe libraria ishop la pretul de 46,60 lei
Descriere carte:
IMPORTANT: AMBELE VOLUME SE VAND DOAR IMPREUNA, LA PRETUL AFISAT!

Cartea rosie a vanzarilor. Cum sa vinzi bine oricand
12,5 principii pentru a creste vanzarile (vol. 1)

SFATURI... SI JUMATATE!
"Sunteti agent de vanzari si stati prost cu timpul? Atat de prost, ca nu mai apucati sa cititi vreo carte, din care sa mai aflati una si alta din tainele meseriei? Cui i-o spuneti, lui Jeffrey Gitomer? La urma urmelor, bateti la o usa deschisa..."
Sfaturi si sugestii utile, dileme ce pareau fara iesire, insotite de indreptari pertinente, idei pe care sa vi le insusiti "tale quale" sau sa le treceti prin filtrul ratiunii, ACEASTA ,5 este ceea ce va ofera un bestseller mondial despre vanzari, o carte vanduta de la aparitie in peste 500 000 de exemplare si aflata sub semnatura lui Jeffrey Gitomer, un expert mondial al domeniului, printre clientii caruia se afla numai "lume buna": COCA-COLA, CATERPILLAR, BMW, HILTON, TIME WARNER CABLE, METLIFE, IBM, NEW YORK POST, pentru a nu numi dintre sutele acestora decat pe cei mai "rasariti", cam asa cum v-ati si dori sa ajungeti, in vanzari!

Cartea rosie a solutiilor in vanzari.
99,5 solutii practice care cresc vanzarile si aduc bani (vol. 2)

SOLUTII... SI JUMATATE!
Agentii de vanzari au nevoie de solutii, si anume cat mai repede! Asta a inteles de mult si Jeffrey Gitomer, cel cu a lui "Carte rosie a vanzarilor", o autoritate mondial in domeniu, omul la care "fac coada" nume dintre cel mai rasunatoare din lumea afacerilor. Scrisa in inconfundabilul "stil Gitomer" (n-aveti decat sa va convingeti citindu-i amandoua cartile, dar nu numai pentru felul in care scrie, caci Jeffrey al nostru chiar are har de povestitor, ci, mai inainte de toate, pentru taria convingerilor si inspiratia solutiilor "in vanzari"), cartea lui va va prinde, oferindu-va 99 de raspunsuri-fulger ... "si jumatate", amuzante (va spuneam doar), insa realiste si, ceea ce-i cel mai important, aducatoare de profit.
Strategii de care poate ati mai auzit pana acum, dar pe care pur si simplu n-ati avut sansa sa le si puneti in practica, dar si o serie de tactici noi, care si-au dovedit cu prisosinta eficienta in vanzari, cele mai bune metode de a lasa un mesaj, a stabili o intalnire, a face o prezentare, a discuta cu clientii cusurgii sau de a obtine referinte, ACEASTA ,5 este ceea ce va ofera cel de-a doilea "concentrat gitomerian" asupra vanzarilor. Cu cele doua carti rosii ale vanzarilor in buzunarul de la spate, cat sa nu se stie ca v-ati format la "scoala lui Gitomer", clientii va vor deveni victime sigure!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2)
Cartea Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea rosie a vanzarilor (vol. 1). Cartea rosie a solutiilor in vanzari. (vol. 2) - Jeffrey Gitomer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cercetari de marketing -Tratat - Iacob Catoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Iacob Catoiu
57,00 lei
Marketing 3.0 - De la produs la consumator si la spiritul uman - Hermawan Kartajaya, Iwan Setiawan, Philip Kotler Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Hermawan Kartajaya, Iwan Setiawan, Ph...
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate