Cetatenie si Drepturi Europene (nr.4)

Cetatenie si Drepturi Europene  (nr.4) - Mihaela Vrabie
Pret: 16,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCetatenie si Drepturi Europene  (nr.4)
Comanda acum "Cetatenie si Drepturi Europene  (nr.4) - Mihaela Vrabie" de pe libraria ishop la pretul de 16,20 lei
Descriere carte:
Modelele de cerere de chemare in judecata pentru obligarea la plata a drepturilor salariale, de plangere adresata Autoritatii Nationale de Supraveghere si Protectie a Datelor cu Caracter Personal, de cerere adresata Avocatului Poporului sau de plangere adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii - sunt cateva dintre chestiunile practice pe care le contine acest ghid care te invata care iti sunt drepturile si cum sa ti le aperi in UE. Drepturile omului, democratia si statul de drept sunt valorile fundamentale ale Uniunii Europene. Una dintre cele mai importante realizari ale Uniunii Europene, o constituie crearea unui spatiu fara frontiere, in cadrul caruia cetatenii europeni se pot deplasa liberi, putand alege statul membru in care doresc sa traiasca si sa munceasca. Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va oferi romanilor libertatea exercitarii drepturilor prevazute de legislatia comunitara pe teritoriul oricarui stat membru al Uniunii Europene, in cadrul unei piete unice care numara peste 450 milioane de locuitori. Esenta acestei libertati consta in eliminarea discriminarilor intre cetatenii unui stat membru si cetatenii celorlalte state membre ce locuiesc sau muncesc pe teritoriul acelui stat, in virtutea dobandirii cetateniei europene. Discriminarile ce vor fi eliminate se refera in principal la conditiile de intrare, studiu, deplasare, munca, angajare sau remuneratie. in acelasi timp, spatiul comunitar va oferi o protectie adecvata tuturor drepturilor fundamentale ale omului, recunoscute prin conventiile si tratatele internationale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cetatenie si Drepturi Europene  (nr.4)
Cartea Cetatenie si Drepturi Europene  (nr.4) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cetatenie si Drepturi Europene (nr.4) - Mihaela Vrabie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Europa mea - Iuri Andruhovici, Andrzej Stasiuk Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Iuri Andruhovici, Andrzej Stasiuk
9,97 lei
Uniunea Europeana. Foarte Scurta Introducere - PINDER John, Trad: Cristian Iulian Neagoe Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
PINDER John, Trad: Cristian Iulian Ne...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Uniunea EuropeanaCarti recomandate din categoria Uniunea Europeana