Justitie si Afaceri Interne (nr.5)

Justitie si Afaceri Interne  (nr.5) - Oana Baluta, Catalin Balan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJustitie si Afaceri Interne  (nr.5)
Comanda acum "Justitie si Afaceri Interne  (nr.5) - Oana Baluta, Catalin Balan" de pe libraria ishop la pretul de 16,20 lei
Descriere carte:
Se afla Romania intr-un spatiu al libertatii, justitiei si securitatii? - aceasta este intrebarea care i-a calauzit pe cei doi autori. Cum sunt armonizate prevederile legale romanesti cu cele impuse prin acquis-ul comunitar in sectoarele din domeniul justitiei si afacerilor interne, de pilda azil, controlul frontierelor, migratie, criminalitate organizata, etc. si cum acopera institutiile autohtone cu responsabilitati in sectoarele precizate anterior. in cazul institutiilor Uniunii Europene, cum sunt, de pilda Consiliul, Parlamentul European etc., sunt prezentate atributiile pe care le au in ceea ce priveste intregul domeniu al justitiei si al afacerilor interne in functie de prevederile incluse in Tratate si de schimbarile aduse de acestea. De asemenea, agentiile descentralizate care desfasoara o activitate specifica, intr-un sector distinct (droguri, respectiv cooperare politieneasca), cum sunt Centrul European de Monitorizare a Drogurilor si a Dependentei de Droguri/ The European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA) sau Oficiul European de Politie/European Police Office (EUROPOL), sunt detaliate corespunzator. Informatii despre instrumentele financiare de preaderare, despre domeniile principale carora acestea se adreseaza, criterii de eligibilitate, tipuri de proiecte care pot fi finantate, precum si exemple de astfel de proiecte care se afla in curs de derulare sau sunt incheiate dau sarea si piperul volumului si sunt grupate la finalul acestuia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Justitie si Afaceri Interne  (nr.5)
Cartea Justitie si Afaceri Interne  (nr.5) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Justitie si Afaceri Interne (nr.5) - Oana Baluta, Catalin Balan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noi si Europa - Adrian Neculau Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Adrian Neculau
22,70 lei
Jurnale intime vieneze - Jacques Le Rider Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Jacques Le Rider
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Uniunea EuropeanaCarti recomandate din categoria Uniunea Europeana