Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile

Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile - Ken Langdon
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile
  • Autor: Ken Langdon
  • Editura: Meteor Press
  • Colectia: Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-728-092-3
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile - Ken Langdon" de pe libraria ishop la pretul de 16,15 lei
Descriere carte:
Cum puteti profita la cel mai inalt nivel de milioanele de idei de afaceri care ne bombardeaza zilnic? Cum puteti aplica tehnici de vanzari si marketing care sa functioneze cu regularitate?
Cum puteti proceda astfel incat munca sa va fie mai simpla si mai usoara? Sau macar de unde sa incepeti? Multor companii le poate fi aplicat un aforism celebru in lumea afacerilor: Nici unul dintre planurile lui n-a avut succes si nici unul dintre succesele lui n-a fost planificat. Planificate sau nu, ideile din cartea aceasta au ca factor comun succesul; uneori au fost idei simple, dar cu urmari uriase (ideea 57, Biro), alteori idei extrem de complicate, al caror succes material nu a dus imediat la rasplata financiara ( ideea 22, Eurotunelul ).

Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile ofera unele dintre cele mai celebre, si ocazional scandaloase, idei de afaceri. Indiferent daca au fost sau nu planificate, ideile din cartea aceasta au fost selectate nu doar pentru importanta lor, ci si pentru oportunitatea de a invata din ele o lectie rapida si utila.
Intr-o lume in care puterea ideilor o depaseste pana si pe cea a banilor, Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile va va ajuta sa invatati de la cei mai buni si sa va schimbati felul in care va desfasurati afacerile.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile
Cartea Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile - Ken Langdon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Planul de afaceri. Concepte, metode, tehnici, proceduri - Dumitru Porojan, Cristian Bisa Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Dumitru Porojan, Cristian Bisa
39,35 lei
Mari Succese In Afaceri - Miu Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Miu Alexandru
7,63 lei
Jocurile mintii - Michael Michalko Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Michael Michalko
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri