Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital)

Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital) - Richard J. Connors
Pret: 13,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roWarren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital)
Comanda acum "Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital) - Richard J. Connors" de pe libraria ishop la pretul de 13,21 lei
Descriere carte:
Warren Buffett este unul dintre cei mai prolifici si admirati investitori si manageri din lumea corporatiilor americane. Cartea de fata cuprinde scrisorile lui Buffett catre actionarii de la Berkshire Hathaway, in care "Inteleptul din Omaha" prezinta, intr-o maniera clara si intr-un stil simplu, principiile sale de management de baza al afacerilor sanatoase. Acest ghid practic de management transmite informatii valoroase despre comunicarea cu angajatii si cu actionarii si tratarea corecta a acestora; guvernarea corporatista responsabila; comportamentul etic; recunoasterea greselilor; pasiunea pentru munca. Richard Connors infatiseaza extraordinara pricepere in afaceri si cunostintele de management ale lui Buffett intr-o naratiune captivanta, prezentata intr-o maniera accesibila si organizata in functie de domeniu si teme de afaceri - cuprinzand importante lectii de management de la Buffett in fiecare capitol.

Warren Buffett. Despre afaceriofera informatii directe si la obiect pe teme foarte importante pentru directori, manageri, investitori, studenti in afaceri si pentru oricine este interesat de acest domeniu. Edificatoare si interesanta, aceasta carte unica pune in lumina convingerile lui Warren Buffett si ofera un ghid excelent al strategiilor de management, care va va ajuta sa conduceti o afacere de succes. 

Richard J. Connors a fost consilier autorizat in domeniul investitiilor si proprietar al Connors Investment Management Company din St. Louis, Missouri. A absolvit Facultatea de Afaceri din cadrul Universitatii Notre Dame si Facultatea de Drept din cadrul Universitatii St. Louis. Incepand cu 2006, a tinut un curs despre Warren Buffett la Universitatea din Washington, la St. Louis Lifelong Learning Institute.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital)
Cartea Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha (editia Capital) - Richard J. Connors" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
FISH! Traieste-ti piata! - Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Stephen C. Lundin, Harry Paul, John C...
13,30 lei
Intelepciunea multimilor - James Surowiecki Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
James Surowiecki
46,55 lei
Conversatii Libere - Robert Scoble, Israel Shel Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert Scoble, Israel Shel
32,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri