Catharii

Catharii - Anne Brenon
Pret: 25,11 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCatharii
Comanda acum "Catharii - Anne Brenon" de pe libraria ishop la pretul de 25,11 lei
Descriere carte:
De ce ereticul este cel ce ramane, pentru totdeauna, suspectul, acuzatul, fara a se pune nici o intrebare in privinta institutiei care a refuzat sa-i tolereze existenta si a dispus executia lui?
Catharismul, acest sistem religios crestin bine elaborat, a disparut cu desavarsire, eliminat din Istorie in secolul al XIII-lea in Franta si Germania, in secolul al XIV-lea in Occitania si Italia, in al XV-lea in Grecia si Bosnia. Nimic n-a mai ramas din el in afara sloganurilor invingatorilor lui condamnandu-i amintirea si a catorva dintre lucrarile sale de reflectie religioasa recent descoperite. Plus, in registrele Inchizitiei, numele si cateva gesturi ale miilor de adepti ai sai.

Anne Brenon, una dintre cele mai mari specialiste mondiale in aceasta credinta putin cunoscuta, ne ajuta sa intelegem lumea catharilor. Departe de imaginea unei comunitati izolate, cu doctrine oculte, autoarea aduce in prim plan indivizi piosi si caritabili, angajati in viata cetatii.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Catharii
Cartea Catharii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Catharii - Anne Brenon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Apocalipsis - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Lemi Gemil Mecari
28,50 lei
Noile revelatii. Vol. 1 - Jakob Lorber Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Jakob Lorber
20,90 lei
Relatiile si Legea Atractiei - Esther Hicks ; Jerry Hicks Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Esther Hicks ; Jerry Hicks
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric