Oracolul cristalelor de apa

Oracolul cristalelor de apa - Masaru Emoto
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOracolul cristalelor de apa
Comanda acum "Oracolul cristalelor de apa - Masaru Emoto" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Contine 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apa si o carticica cu instructiuni de folosire a acestor lamele.

Dr. Masaru Emoto, autorul cartii best-seller Mesajele ascunse din apa, a descoperit ca moleculele de apa pot fi influentate de gandurile, cuvintele si sentimentele noastre. Cand apa este inghetata, cristalele formate releva gandurile concentrate ce-au fost indreptate asupra apei. Oracolul cristalelor de apa contine 48 de fotografii exceptionale ale cristalelor de apa. Toate au menirea de a ne innobila sufletul, de a ne amplifica gandurile si trairile pozitive si de a aduce in viata noastra pacea launtrica si starea fireasca de bine.

"Pe baza cercetarilor mele, am ajuns sa cred ca apa oceanelor pastreaza amintirile tuturor fapturilor care traiesc in ea si ca ghetarii de pe Pamant s-ar putea sa contina milioane de ani din istoria planetei. Apa circula in jurul globului, trece prin trupurile noastre si se raspandeste in intreaga lume. Daca am putea interpreta aceste informatii cuprinse in memoria apei, am putea intelege Cosmosul, minunile naturii si insasi viata.

Intotdeauna am subliniat faptul ca energia inseamna vibratii, iar vibratiile inseamna viata. Cuvintele sunt vibratii. Prin urmare, cuvintele exprima viata. Cred ca stramosii nostri stiau ca totul incepe prin vibratii si erau constienti ca vibratiile inseamna viata, lumina si sunet.

Cred ca oamenii au creat cuvintele cu scopul de a deslusi aceste sunete si de a le impartasi cu ceilalti. Astfel, sunetele cuvintelor nu reprezinta nimic altceva decat un dar divin din partea naturii. Cristalele de apa ilustreaza acest dar divin sub infatisarea lor minunata.

Apa este un mediu care primeste si intelege chiar si cele mai subtile vibratii. Apa preia vibratiile in mod firesc. Chiar si atunci cand aceste vibratii sunt reprezentate de diferite caractere sau litere ce alcatuiesc limbajul, apa ne dezvaluie energia continuta de aceste vibratii prin formele cristalelor. Apa incearca sa ne comunice ceva. Emotiile negative impiedica cristalizarea apei. Emotiile pozitive ii permit sa creeze forme hexagonale minunate.

Apa constituie aproape 70 la suta din trupurile noastre si am o intuitie ca informatiile din apa joaca un rol foarte important in edificarea sanatatii noastre, precum si in formarea atitudinii noastre fata de lume si a atitudinii lumii fata de noi.

Am primit multe solicitari din partea cititorilor pentru a face afise sau fotografii ale cristalelor de apa pe care le-am descoperit. Am ales sa realizez un oracol cu carti pe care sunt reproduse fotografii ale cristalelor de apa, astfel incat cititorii mei sa le poata folosi in viata lor, in scopuri practice. In acest pachet, sunt patruzeci si opt de carti, impartite in patru seturi de cate douasprezece, astfel: Carti pentru Vindecare, Carti de Intelepciune, Carti ale Puterii si Carti ale Pamantului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Oracolul cristalelor de apa
Cartea Oracolul cristalelor de apa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Oracolul cristalelor de apa - Masaru Emoto" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Initiere in Tarot - Anita Clemmens Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Anita Clemmens
14,25 lei
Tehnici de concentrare - Daniel Sevigny Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Daniel Sevigny
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric