Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam?

Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam? - Masaru Emoto
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roForma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam?
Comanda acum "Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam? - Masaru Emoto" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
In cartea Forma iubirii, dr. Emoto ne prezinta noi imagini obtinute prin activitatea sa de cercetare si, pentru prima data, ne impartaseste concluziile la care a ajuns in urma acestei activitati. Folosind un stil clar de conversatie, el interpreteaza mesajele ascunse ale uluitoarelor sale fotografii si ne explica in ce fel ne pot ajuta acestea sa gasim raspunsuri la marile intrebari ale vietii: De unde am venit? De ce ne aflam aici? Unde vom pleca dupa moarte?

Prin viziunea diferita pe care ne-o ofera asupra comportamentului nostru unii fata de ceilalti, precum si fata de planeta pe care vietuim cu totii, descoperirile doctorului Emoto ne incurajeaza sa ne reorientam exclusiv catre actiunile pozitive, care ne pot asigura tuturor un viitor mai bun.

Urmare a cartii Mesajele ascunse din apa, cartea Forma iubirii ne prezinta o investigatie fascinanta a modului in care se intersecteaza stiinta si spiritualitatea, precum si a impactului pe care il poate avea aceasta intersectare asupra vietii noastre si asupra lumii in care traim.

Aceasta noua lucrare a autorului Mesajelor ascunse din apa, declarata bestseller de New York Times, prezinta o viziune revolutionara asupra vietii si a constiintei si furnizeaza raspunsuri la cele mai profunde intrebari despre existenta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam?
Cartea Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam? - Masaru Emoto" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cunoasterea lui Hristos - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
17,10 lei
Tarot - Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric